1

Et kniv-røveri hos en kollega-butik i byen fik købmand Jan Toldbod til overveje, hvad han kunne gøre for at forhindre røveriforsøg i sin Spar-butik i Gandrup. Efter at have undersøgt markedet besluttede han at få installeret et CashGuard kontanthåndteringssystem i butikken.

Spar Gandrup har sikret kontanterne – og personalet

"CashGuard-systemet forebygger røverier, for når røverne ser det lukkede system, opgiver de planerne og forsvinder. Så nu vi har fået et trygt og sikkert arbejdsmiljø for vores ansatte"

Købmand Jan Toldbod, Spar Gandrup

Et kniv-røveri hos en kollega-butik i byen fik købmand Jan Toldbod til at overveje, hvad han kunne gøre for at forhindre røveriforsøg i sin Spar-butik i Gandrup. Efter at have undersøgt markedet besluttede han at få installeret et CashGuard kontanthåndteringssystem i butikken.

Tyverisikker pengehåndtering
”CashGuard er et tyverisikkert, lukket kontanthåndteringssystem uden adgang til mønter og pengesedler, heller ikke for røvere og tyveknægte”, forklarer Jan Toldbod, og fortsætter; ”Systemet klarer automatisk modtagelse og tilbagegivning af penge fra kunderne. Når pengene først er lagt i CashGuard, er der ingen adgang til dem”.

CashGuardSystemet, der er leveret af Scanvaegt Systems i Århus, består af en mønt-enhed og en seddel-enhed. Kunderne putter selv mønterne i mønt-enheden, mens de giver sedlerne til kassemedarbejderen, somr lægger dem i seddel-enheden.

Jan Toldbod fortæller videre; ”CashGuard-systemet forebygger røverier, for når røverne ser det lukkede system, opgiver de planerne og forsvinder. Så nu vi har fået et trygt og sikkert arbejdsmiljø for vores ansatte,”.

Flere fordele ved CashGuard
CashGuard forhindrer fejl både ved tilbagebetaling og kasse-opgørelse. Systemet registrerer helt præcist både ind- og udbetalinger, og har derfor hele tiden fuldstændig styr på alle kasse-transaktioner og kassebeholdning.

Samtidig sparer Cashguard også tid ved vagtskift samt kasse-opgørelse, som systemet laver helt automatisk og dermed forhindrer manuelle fejl og uoverensstemmelser.