1 2 3 4

PC-vægtens køsystem er en hjælp for såvel kunder som personale, da der aldrig vil være tvivl om, hvem der skal ekspederes, og ved hvilken af butikkens vægte man vil blive ekspederet.

Kø-systemet giver kunderne en god indkøbsoplevelse

Det er alt sammen med til at give kunderne en god indkøbsoplevelse. Kunden ved, hvornår han eller hun kan regne med at blive betjent, og så kan vente- tiden fx fordrives med gode opskrifter, tilbud eller menuforslag, der vises på butikkens store infoskærm

Butikschef Lone Vollstedt

Familien Vollstedt har drevet slagterforretning siden 1862, men altid i kun i Haderslev. Nu har parret Lone og Jacob Vollstedt imidlertid taget springet og åbnet en ny slagterforretning i Kolding. Den nye forretning ligger i en ny bygning, hvor de har Lagkagehuset som nabo.

Til slagtermester Jacob Vollstedts eksisterende butik i Haderslev og til den nyetablerede butik i Kolding har Scanvaegt Systems leveret en række nye Digi PC-baserede vægte i modulær udgave. Det betyder, at veje- og printerdel samt betjeningsdisplay er flytbare i forhold til hinanden. Det giver ekspedienterne en god ergonomi og en arbejdsposition, hvor man er i „øjenhøjde“ med kunderne.

Som kunde vil man kunne følge med på den store infoskærm, hvor der ud over priser og vægt også bliver vist menuforslag, information om produktet og f.eks. en video med gode tilbud fra slagtermesteren.

Vægt-systemet har et integreret et kønummersystem, som omfatter en nummerprinter ved indgangsdøren og et nummersystem på en synlig plads i loftet. Nummersystemet er en hjælp for såvel kunder som personale, da der aldrig vil være tvivl om, hvem der skal ekspederes, og ved hvilken af butikkens vægte man vil blive ekspederet.

Samtidig kan kunderne se den estimerede ventetid på nummerbonen, de trækker, idet vægtsystemet løbende beregner ekspeditionstiden pr. kunde.

Det er alt sammen med til at give kunderne en god indkøbsoplevelse. Kunden ved, hvornår han eller hun kan regne med at blive betjent, og så kan ventetiden fx fordrives med gode opskrifter, tilbud eller menuforslag, der vises på butikkens store infoskærm.